Η Απόλαυση Αποκαλύπτεται

Μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και αρμονίας.
Χαρίστε στον εαυτό σας μια υπέροχη εμπειρία ανανέωσης.

Προφίλ

Το 2008 δημιουργήθηκε το πρώτο μας κέντρο, το Elektra Spa, το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα της Πελοποννήσου. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2012 ιδρύθηκε το δεύτερο στην επιχείρησή μας, το Azalea Spa, το οποίο δραστηριοποιείται στη Γλυφάδα, στην Αθήνα. Και οι δύο πολυχώροι ομορφιάς λειτουργούν κάτω από υψηλές προδιαγραφές με εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες. Στόχος μας είναι όχι μόνο να ικανοποιήσουμε τους πελάτες, αλλά να τους εντυπωσιάσουμε με τον επαγγελματισμό μας, την τεχνογνωσία και την πλήρη κατανόηση των αναγκών τους.

Η ομάδα μας, η οποία διαθέτει 30 επαγγελματίες θεραπευτές και γυμναστές, καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχει συνάψει η εταιρεία. Συνεργαζόμαστε με πολλές χώρες ανά τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, το Παρίσι και τη Γενεύη. Επιπλέον, με την καθοδήγηση της εξειδικευμένης ομάδας μας μηχανικών και αρχιτεκτόνων, αναλαμβάνουμε την πλήρη κατασκευή spa. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
Επικοινωνία

Υπηρεσίες Yacht

Το Azalea Spa προσφέρει στους ιδιοκτήτες σκαφών καθώς και στους επισκέπτες τους την απόλυτη πολυτέλεια των υπηρεσιών του spa και των θεραπειών ομορφιάς ακριβώς στην πόρτα τους, δημιουργώντας ατομικές θεραπείες με βάση τις ανάγκες τους.
Το ευρύ φάσμα των επαγγελματικών θεραπειών και φυσικής κατάστασης περιλαμβάνει:

Perfect Body

Anti Cellulite Slimming Cream

Η αγάπη μου, για ένα όμορφο γυναικείο σώμα με οδήγησε, στην δημιουργία αυτής της αποτελεσματικής κρέμας που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και επιτυγχάνει την σμίλευση της επιδερμίδας του σώματος. Ότι ακριβως ψάχνει μια γυναίκα, βρίσκεται σε ένα μπουκάλι!!

από την Έλενα Φραγκισκάκη

Δείτε το προϊόν

Πολυτελή Events

Το Azalea Spa παρακολουθεί μια μεγάλη γκάμα διεθνών εκδηλώσεων σχετικά με τoν χώρο του yachting όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία συμμετέχει με επιτυχία σε πολλές εκθέσεις σκαφών, όπως αυτές που πραγματοποιούνται τόσο στο Ναύπλιο όσο και στον Πόρο. Επιπλέον, παρακολουθούμε πολλά yacht shows όπως αυτό του Μονακό.

Αίτηση συστατικής επιστολής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία
Please enter your name
Please enter your e-mail
Please enter your phone
Mobile Orientation
Please change the orientation of your device in order to feel the maximum experience!