Θεραπείες Massage

Foot & Hand Reflexology Massage

Φυσική μέθοδος που εφαρμόζει τεχνικές μάλαξης και πίεσης στις αντανακλαστικές περιοχές που βρίσκονται στα πέλματα και στα χέρια.

Swedish Massage

Μυοχαλαρωτικό μασάζ που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και βοηθά στη χαλάρωση μυών.

Hot Stones Therapy

Ζεστές ηφαιστιογενείς πέτρες τοποθετούνται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης προκειμένου να δημιουργήσουν μια ροή θετικής ενέργειας. Ακολοθούν ειδικές τεχνικές χειρομάλαξης με στόχο τη βαθιά χαλάρωση.

Back, Neck & Shoulder Massage

Τεχνικές μάλαξης και πιέσεων που εφαρμόζονται στην περιοχή της πλάτης, του αυχένα και των χεριών βοηθώντας στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής και αφήνοντας αίσθηση χαλάρωσης.

Swedish Aromatotherapy Reflexology Massage

Τριλογία που περιλαμβάνει τεχνικές σουηδικού μασάζ, αρωματοθεραπείας και ρεφλεξολογίας, όπου επιτυγχάνει την χαλάρωση και αναζωογόνηση του σώματος.

Εxotic Μassage

To τελετουργικό αυτό μασάζ με το αυθεντικό Monoi de Tahiti το ιερό λάδι των Πολυνησίων, προσφέρει μια στιγμή πλήρους ευχαρίστησης που εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας και προάγει την πλήρη χαλάρωση και ευεξία.

Sports massage

Το αθλητικό μασάζ δίνει έμφαση στην πρόληψη και στη θεραπεία των τραυματισμών στους μύες και τους τένοντες. Είναι, επίσης ευεργετικό για τους ανθρώπους με τραυματισμούς, χρόνιους πόνους ή περιορισμένο φάσμα κίνησης.

Aromatotherapy massage

Ανακαλύψτε την αρχαία τέχνη της αρωματοθεραπείας και βιώστε τη θεραπευτική δύναμη των αιθέριων ελαίων. Χαρίστε στο σώμα σας την απόλυτη χαλάρωση και ισορροπία.

Indian Head Massage

Πρόκειται για έναν συνδυασμό πιέσεων shiatsu στο κεφάλι και μάλαξης στο πρόσωπο και τους ώμους που προσφέρει μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
Επικοινωνία
Mobile Orientation
Please change the orientation of your device in order to feel the maximum experience!