Υπηρεσίες Yacht

Για πάνω από μία δεκαετία, το Azalea Spa προσφέρει υψηλής ποιότητας θεραπείες μασάζ και περιποίησης από επαγγελματίες, στην άνεση του ιδιωτικού σας γιοτ, σε οποιαδήποτε μαρίνα της Αττικής Ριβιέρας και αν βρίσκεται. Η χρόνια εμπειρία και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας, μας καθιστούν ικανούς να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, στέλνοντας τους συνεργάτες μας στην τοποθεσία σας, για να ακολουθήσουν την πορεία του γιοτ είτε για daily quests της τελευταίας στιγμής. Σε οποιαδήποτε περίπτωση είμαστε εκεί για να παρέχουμε στους πελάτες μας θεραπείες υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Φέτος το καλοκαίρι συγκεκριμένα, εγκαινιάζουμε το καινούριο μας κατάστημα στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, όπου η καρδιά του ελληνικού τουρισμού χτυπά. Δεν περιοριζόμαστε όμως στις περιοχές που θεωρητικά έχουμε φυσική παρουσία, αλλά μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκονται. Με άμεση παρουσία των συνεργατών μας σε οποιοδήποτε σημείο μας ζητηθεί και με γνώμονα πάντα την παροχή των αρίστης ποιότητας υπηρεσιών μας, ανάγουμε τις συνεδρίες μασάζ και περιποίησης σε στάση ζωής και φιλοσοφία.
Η εμπειρία του μασάζ στα καλύτερά της!

Δείτε το video για τις υπηρεσίες Yacht

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά 09:00 π.μ. - 10:00 μ.μ. beauty parlor (nail care, κομμωτήριο)
Καθημερινά 09:00 π.μ. - 10:00 μ.μ. θεραπείες Spa

Κρατήσεις

Συνιστούμε να κάνετε κράτηση για τη θεραπεία σας εκ των προτέρων για να λάβετε τον προτιμώμενο χρόνο και την υπηρεσία της επιλογής σας.

Προσέλευση

Παρακαλούμε να προσέρχεστε 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη σωστή ενημέρωση μας, τη συμπλήρωση του ιστορικού σας και να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό. Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία και ένα ιδιωτικό ντουλάπι για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Συμβουλή μετά την θεραπεία

Σας συνιστούμε να μην κάνετε ηλιοθεραπεία μετά από μασάζ, περιποίηση σώματος ή αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον έξι ώρες. Για μοναδική εμπειρία Spa στο σπίτι, ποικιλία προϊόντων είναι διαθέσιμα για αγορά στο χώρο μας.

Προσωπικά αντικείμενα

Για την ασφάλεια και την άνεση σας, θα σας προτείναμε να αφήνετε τα πολύτιμα προσωπικά σας αντικείμενα στο σπίτι. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά ή χάσιμο των προσωπικών σας αντικειμένων.

Πολιτική ακύρωσης

Παρακαλούμε δείχνεται σεβασμό στον θεραπευτή σας και σε άλλους επισκέπτες που επιθυμούν μια θεραπεία ειδοποιώντας για ακυρώσεις τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα.

Πληρωμή

Στη ρεσεψιόν του σπα γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες ή μετρητά. Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν φόρο.

Παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών δεν επιτρέπονται στο Azalea Luxury spa.
Το κάπνισμα και η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν επιτρέπονται.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
Επικοινωνία

Αίτηση συστατικής επιστολής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία
Please enter your name
Please enter your e-mail
Please enter your phone
Mobile Orientation
Please change the orientation of your device in order to feel the maximum experience!