Καλώς ήρθατε στο
Myκonos Azalea Luxury Spa

Luxury on its Best

Για πάνω από μια δεκαετία το Azalea Luxury Spa παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες θεραπευτές και προσφέρει αξέχαστες υπηρεσίες σπα.

 

Perfect Body

Anti Cellulite Slimming Cream

Η αγάπη μου, για ένα όμορφο γυναικείο σώμα με οδήγησε, στην δημιουργία αυτής της αποτελεσματικής κρέμας που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και επιτυγχάνει την σμίλευση της επιδερμίδας του σώματος. Ότι ακριβως ψάχνει μια γυναίκα, βρίσκεται σε ένα μπουκάλι!

MANAGER

Δείτε το προϊόν

Σας καλωσορίζουμε
στον χώρο μας

Η Ιδρύτρια και Ιδιοκτήτρια, Έλενα Φραγκισκάκη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των spa, κατάφερε να δημιουργήσει επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και ευεξίας με έδρα την Πελοπόννησο, την Αθήνα και τη Μύκονο. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας στέλνοντας τους θεραπευτές μας στην τοποθεσία σας, για να σας ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο πλοίο και να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών σας.

 

Είπαν για Εμάς

Είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με πολλούς ανθρώπους από όλη
την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού. Μην πιστεύετε μόνο τα λόγια μας!

Κλείστε Ραντεβού

Μπορείτε να ζήσετε μια πολυτελή εμπειρία με τις υπηρεσίες μας απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί "Κάντε κράτηση τώρα" και συμπληρώνοντας τη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα κλείσουμε την ημέρα και την ώρα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κάντε κράτηση τώρα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας!

Παρακαλώ γράψτε ένα έγκυρο email