Anti Cellulite Slimming Cream

Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα λατρέψετε από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Μετά από πολλές σκέψεις, πειράματα μηνών, ατελείωτες ώρες δουλειάς και συσκέψεις με τους ειδικούς της NOUVELIN DERMO & COSMETICS δημιουργήσαμε την περίφημη κρέμα PERFECT BODY.

Η αγάπη μου, για ένα όμορφο γυναικείο σώμα με οδήγησε, στην δημιουργία αυτής της αποτελεσματικής κρέμας που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και επιτυγχάνει την σμίλευση της επιδερμίδας του σώματος.

Ότι ακριβως ψάχνει μια γυναίκα, βρίσκεται σε ένα μπουκάλι! Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα λατρέψετε από την πρώτη κιόλας στιγμή! Διαβάστε παρακάτω τα «μαγικά» και απολύτως φυσικά συστατικά της!

Φόρμα Παραγγελίας

Στοιχεία Χρέωσης

Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας
Παρακαλώ γράψτε το επώνυμο σας
Παρακαλώ γράψτε το τηλέφωνό σας
Παρακαλώ γράψτε το e-mail σας

Πληροφορίες Αποστολής

Παρακαλώ γράψτε τη διεύθυνση σας
Παρακαλώ γράψτε τον Τ.Κ. σας
Παρακαλώ γράψτε την πόλη σας
Invalid Input

Θαυματουργά Συστατικά

PhytexcellTM Guarana

Οι σπόροι γκουαράνας έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη σε σύγκριση με τον καφέ, το τσάι και το κακάο. Η καφεΐνη είναι ένα φυτικό αλκαλοειδές που ανήκει στις χημικές ουσίες πουρίνης.

Η καφεΐνη διεισδύει στο δέρμα εξαιρετικά καλά προκαλώντας τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Άλλα πολύτιμα δραστικά συστατικά του γκουαράνα είναι οι τανίνες και οι σαπωνίνες, οι ρητίνες, το musilage και το άμυλο.

Τα καλλυντικά εκχυλίσματα σπόρων γκουαράνας χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία συσφικτικών προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας και για προϊόντα αδυνατίσματος.

ΔΡΑΣΗ: λιπολυτικό, στυπτικό, διεγερτικό, φλεβοτοξικό, αντιβακτηριακό

Iso-slimComplex

Pro Slimming-anti cellulite

Η σόγια (Glycine max) είναι ένα είδος οσπρίου που προέρχεται από την Ανατολική Ασία και καλλιεργείται ευρέως για το βρώσιμο φασόλι του που έχει πολλές χρήσεις. Το Genistein είναι η πιο άφθονη ισοφλαβόνη στη σόγια. Βρίσκεται στη φύση με τη μορφή γλυκοσίδης (genistin) αλλά πρέπει να μετατραπεί σε μορφή aglycone για να γίνει φυσιολογικά ενεργός όταν εφαρμόζεται τοπικά.

Το Iso-SlimComplex συνδυάζει genistein με 3 άλλες δραστικές ουσίες: καφεΐνη και καρνιτίνη που διεγείρουν τη διάσπαση του λίπους και το εκχύλισμα σπιρουλίνας platensis που έχει ιδιότητες σύσφιξης και αναδόμησης. Αναστέλλει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων (κύτταρα εξειδικευμένα για αποθήκευση λίπους), προάγει τη διάσπαση του λίπους και επίσης βελτιώνει έντονα τη δύναμη, τη σφριγηλότητα και την απαλότητα του δέρματος.

Αυτό το προϊόν μπορεί να μειώσει ορατά την κυτταρίτιδα (βαθμός κυτταρίτιδας: -37%), έχει πολλαπλή στοχευμένη δραστηριότητα αδυνατίσματος (περιφέρεια μηρού: -3,8cm) και ενισχύει τη άυξηση του κολλαγόνου για πιο στιβαρή εμφάνιση. Το Iso-SlimComplex μπορεί να εφαρμοστεί για αδυνάτισμα, αντιγήρανση, σύσφιξη και κυτταρίτιδα.

Κλινικές Μελέτες

Ορατό αποτέλεσμα κατά της κυτταρίτιδας. Μια κρέμα-τζελ που περιέχει 4% Iso-SlimComplex εφαρμόστηκε μία φορά την ημέρα για έξι εβδομάδες στο μηρό είκοσι γυναικών ηλικίας από 39 έως 58 που παρουσιάζουν σοβαρή κυτταρίτιδα. Ο βαθμός κυτταρίτιδας αξιολογήθηκε με οπτική βαθμολογία σε κλίμακα πέντε σημείων από επαγγελματίες.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Iso-SlimComplex μείωσε ορατά την κυτταρίτιδα. Ο μέσος βαθμός κυτταρίτιδας ήταν 37% χαμηλότερος μετά από 4-6 εβδομάδες σε σύγκριση με τον μη επεξεργασμένο μηρό.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η περιφέρεια του μηρού μειώθηκε κατά 3,8 cm κατά μέσο όρο μετά από 4-6 εβδομάδες σε σύγκριση με το μη επεξεργασμένο μηρό.

Τα αποτελέσματα βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος έκαναν αύξηση της σταθερότητας του δέρματος κατά 57% και αύξηση της ομαλότητας του δέρματος κατά 41% μετά από 4-6 εβδομάδες σε σύγκριση με το μη επεξεργασμένο μηρό.

 

Τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε

 

Εάν έχετε  ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία μας, τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση και να σας βοηθήσουμε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, εάν σκέφτεστε να συνεργαστείτε μαζί μας ή έχετε άλλες προτάσεις ή ιδέες για την εταιρεία μας, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

 

  Σχέδιο χωρίς τίτλο 30     the townhouse mykonos logo             Semeli hotel coast             Semeli Hotel logo          grand patelli logo