Η Ιδρύτρια και Ιδιοκτήτρια, Έλενα Φραγκισκάκη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των spa, κατάφερε να δημιουργήσει επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και ευεξίας με έδρα την Πελοπόννησο, την Αθήνα και τη Μύκονο από το 2008. Το Azalea Luxury Spa, το τελευταίο του εγχειρήματός μας, άνοιξε το καλοκαίρι του 2021 στη Μύκονο.

Τα Azalea Spa Centres λειτουργούν κάτω από υψηλές προδιαγραφές με εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες. Στόχος μας είναι όχι μόνο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας αλλά να τους ευχαριστήσουμε με τον επαγγελματισμό μας, την τεχνογνωσία και την πλήρη κατανόηση των αναγκών τους.

Η ομάδα μας, που διαθέτει 40 επαγγελματίες θεραπευτές spa, αισθητικούς και γυμναστές, καλύπτεται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχει συνάψει η εταιρεία. Συνεργαζόμαστε με πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, το Παρίσι και η Γενεύη. Επιπλέον, με την καθοδήγηση της εξειδικευμένης ομάδας μηχανικών και αρχιτεκτόνων μας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή spa.

 

Τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε

 

Εάν έχετε  ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία μας, τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση και να σας βοηθήσουμε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, εάν σκέφτεστε να συνεργαστείτε μαζί μας ή έχετε άλλες προτάσεις ή ιδέες για την εταιρεία μας, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

 

  Σχέδιο χωρίς τίτλο 30     the townhouse mykonos logo             Semeli hotel coast             Semeli Hotel logo          grand patelli logo